Dentist.dk Tandlægeklinik

Tandlæge Hadsten

Dentist.dk | Din tandlæge i Hadsten

Klinikken finder du på Tinghøjvej 7, hvor der har været tandlægepraksis siden 1972.

Vores filosofi er, at alle fortjener et sundt og velfungerende tandsæt. Derfor er vores mantra ”forebyggelse fremfor behandling”. Kombinationen af høj faglig kvalitet samt den rette information til vores patienter, skal sørge for at smilene bevares hele livet igennem.

Bæredygtighed og klimavenlighed er en af vores vigtigste værdier. Vi er derfor i en konstant proces, hvor vi kigger på hvilke materialer vi kan skifte til mere bæredygtige af slagsen, hvor det fortsat er fagligt forsvarligt og uden at gå på kompromis med den høje standard vi leverer.

Vi har et dygtigt team af flere tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og elever (se personalebilleder nedenfor), der med en masse kompetencer i rygsækken og ærgerrighed for efteruddannelse kan levere samtlige behandlinger på tandlægens palet.

Uanset dine behov, så har vi patienten i centrum – og sammen finder vi en løsning for dig, dine tænder og dine ønsker. Vi tager os god tid til at lytte til dig, også hvis du er tandlægeskræk. Det skaber tillid og tryghed.

Vores klinik er kørestols- og handicapvenlig.

Se priser her

Vi er en del af Dentist.dk

Dentist.dk er en tandlægevirksomhed dannet af flere tandlægeklinikker. På en Dentist.dk klinik får du altid tandlægearbejde af højeste kvalitet til en fair pris og ekstra god kundeservice.

Vi ved altid, hvad der sker indenfor moderne tandbehandling. Vi er kritiske og ekstremt kvalitetsbevidste, når vi udvælger metoder og materialer.

Fordi vi er en del af en kæde, kan vi på klinikken koncentrere os om det vi virkelig brænder for, nemlig at sørge for tandsundheden hos vores patienter. Det kan vi, fordi vi har et bagland der tager sig af alt fra rekruttering til bogføring og alt det andet der hører med til at drive en virksomhed.

Dentist dk´s vision er: At præsentere og formidle de rigtige løsninger, der bedst muligt vil sikre det langsigtede mål for den enkelte patient. At bevare eller få etableret et velfungerede tandsæt samt et æstetisk tilfredsstillende smil, der primært er baseret på patientens egne naturlige tænder. Længst muligt. – Helst livet ud.

Dentist.dk i Hadsten
Tinghøjvej 7
DK-8370 Hadsten

Åbningstider:

Grundet ferieafholdelse i ugerne 29, 30, 31 og 32 kan åbnings-og telefontider variere.

Mandag: 8.00 – 17.00
Tirsdag: 8.00 – 17.00
Onsdag: 7.30 – 16.00
Torsdag: 7.30 – 17.00
Fredag: 7.30 – 14.00

Telefontid:
Mandag 7.30 – 16.00
Tirsdag 7.30 – 16.30
Onsdag 7.30 – 15.30
Torsdag 7.30 – 16.00
Fredag: 7.30 – 14.00

Udenfor åbningstiden henvises akutte patienter til regionens Tandlægevagt

Kontakt:
Tlf.: 8698 1505
E-mail: hadsten@dentist.dk

ONLINE BOOKING

Faglig ansvarlig

Mette Elmstrøm
Anne Hagh

Vores team

Anne, tandlæge,
klinikejer

Mette, tandlæge,
klinikejer

Djamila, tandlæge

Julie, tandlæge

Maja, tandlæge

Betty, tandlæge

Lena, tandplejer

Roseanne, tandplejer

Susanne, tandplejer

Tandlæge Hadsten

Helle, klinikassistent

Louise, klinikassistent

Simone, klinikassistent

Heidi, klinikassistent

Hanne A, klinikassistent

Hanne R, klinikassistent

Mathilde, receptionist

Maysa, klinikassistentelev

Anni, klinikmedhjælper

Vicki, klinikmedhjælper