Dentist.dk Tandlægeklinik

Tandlæge Augustenborg

Dentist.dk | Din tandlæge i Augustenborg

Vi er et moderne og velfungerende team bestående af 1 tandlæge, 1 tandplejer og 3 klinikassistenter, som har en dejlig klinik beliggende ved hovedvejen i Augustenborg. Udover vores 3 handicapvenlige klinikrum er der fri parkering lige for døren.

Vores tandlægestole kan bære op til 150 kg.

Afslappet atmosfære
Vi tilbyder dig behandling i en god og afslappet atmosfære, så du kan føle dig tryg og godt tilpas. Vi lægger stor vægt på, at ingen behøver at lide af tandlægeskræk. Vi giver os tid til dig. Vi sætter dig og dine tænders sundhed i centrum. Vi anvender de bedste materialer og nyeste teknikker til gavn for patienterne. Vi sætter fokus på et godt håndværk, god kvalitet og god service. Som del af Dentist.dk er hele teamet på videreuddannelse, faglige konferencer mv som sikrer høj kvalitet indenfor den moderne tandpleje.

Behandlinger
Vi kan tilbyde patienterne hele tandplejens spektrum af behandlinger fra småbørnstandpleje til ældreomsorgstandplejen. Vi  kan, efter specialiseret behov, tilbyde fjernelse af visdomstænder, kirurgiske indgreb og tandimplantatbehandling på klinikken.  Herudover kan vi udføre mindre tandstillingskorrekturer på såvel voksne som børn/unge med hjælp af aftagelige bøjler og skinner.

Se priser på vores andre behandlinger her.

Vi er en del af Dentist.dk

Dentist.dk er en tandlægevirksomhed dannet af flere tandlægeklinikker. På en Dentist.dk klinik får du altid tandlægearbejde af højeste kvalitet til en fair pris og ekstra god kundeservice.

Vi ved altid, hvad der sker indenfor moderne tandbehandling. Vi er kritiske og ekstremt kvalitetsbevidste, når vi udvælger metoder og materialer.

Fordi vi er en del af en kæde, kan vi på klinikken koncentrere os om det vi virkelig brænder for, nemlig at sørge for tandsundheden hos vores patienter. Det kan vi, fordi vi har et bagland der tager sig af alt fra rekruttering til bogføring og alt det andet der hører med til at drive en virksomhed.

Dentist dk´s vision er: At præsentere og formidle de rigtige løsninger, der bedst muligt vil sikre det langsigtede mål for den enkelte patient. At bevare eller få etableret et velfungerede tandsæt samt et æstetisk tilfredsstillende smil, der primært er baseret på patientens egne naturlige tænder. Længst muligt. – Helst livet ud.

Dentist.dk i  Augustenborg
Tandlægehuset i Augustenborg
Elmevej 1
6440 Augustenborg

Åbningstider:
Mandag: 7.40 – 16.00
Tirsdag: 7.40 – 17.30
Onsdag: 7.40 – 15.30
Torsdag: 7.40 – 16.00
Fredag lige: 8.00 – 14.00
Fredag ulige: LUKKET

Telefontid:
Mandag: 8.00 – 15.30
Tirsdag: 8.00 – 16.30
Onsdag: 8.00 – 15.00
Torsdag: 8.00 – 15.30
Fredag lige: 8.00 – 14.00
Fredag ulige: LUKKET

Kontakt:
Tlf.: 7447 1105
E-mail: augustenborg@dentist.dk

Faglig ansvarlig
Jakob Sandholdt

Vores team

tandlæge Augustenborg | Jakob

Jacob, tandlæge

tandlæge Augustenborg | Pia

Pia, tandplejer

tandlæge Augustenborg | Helle

Hella, klinikassistent/reception

tandlæge Augustenborg | Laila

Laila, klinikassistent

tandlæge Augustenborg | Klinikken