Dentist.dk Tandlægeklinik

Tandlæge Egtved

Dentist.dk | Din tandlæge i Egtved

Tandlægen i Egtved ligger centralt og med parkeringspladser lige udenfor, så du kan køre lige til døren.

Hos Dentist.dk i Egtved gør vi alt for, at du skal føle dig tryg. Vi sikrer dig, at du er i trygge hænder hos vores personale og, vi tager os god tid til dig og dine behov.

Klinikken er moderne indrettet i lyse og rolige lokaler. Vi har det nyeste inden for udstyr og materialer, så du kan føle dig tryg.

Vi starter ud med at tage en snak med dig om de muligheder der forelægger for din tandbehandling og hvad vi anbefaler til dine tænder. Der er ikke 2 tandsæt som er identiske, derfor bruger vi tid på at du får den helt rigtige rådgivning. Efter en grundig undersøgelse laver vi en behandlingsplan og du får udleveret et overslag. På den måde får du et godt overblik over hvad et kommer til at betyde for dig økonomisk.

Du skal aldrig tøve med at tage kontakt til os, hvis du oplever nogle ændringer med dine tænder. I mange tilfælde kan en tidlig behandling hjælpe til med at holde dine tænder og din mund sund i lang tid.

Økonomisk er det kun en fordel, hvis du går til tandlægen i tide, inden det udvikler sig til større problemer. På den måde kan vi bedre hjælpe dig med at forebygge tandproblemer, så du igen kan smile uden smerter.

Hos Dentist.dk i Egtved er alle velkomne.

Se priser her

Vi er en del af Dentist.dk

Dentist.dk er en tandlægevirksomhed dannet af flere tandlægeklinikker. På en Dentist.dk klinik får du altid tandlægearbejde af højeste kvalitet til en fair pris og ekstra god kundeservice.

Vi ved altid, hvad der sker indenfor moderne tandbehandling. Vi er kritiske og ekstremt kvalitetsbevidste, når vi udvælger metoder og materialer.

Fordi vi er en del af en kæde, kan vi på klinikken koncentrere os om det vi virkelig brænder for, nemlig at sørge for tandsundheden hos vores patienter. Det kan vi, fordi vi har et bagland der tager sig af alt fra rekruttering til bogføring og alt det andet der hører med til at drive en virksomhed.

Dentist dk´s vision er: At præsentere og formidle de rigtige løsninger, der bedst muligt vil sikre det langsigtede mål for den enkelte patient. At bevare eller få etableret et velfungerede tandsæt samt et æstetisk tilfredsstillende smil, der primært er baseret på patientens egne naturlige tænder. Længst muligt. – Helst livet ud.

Dentist.dk i Egtved

Aftensang 34
DK-6040 Egtved

Telefontider:
Mandag: 07.30 – 15.30
Tirsdag: 07.30 – 16.00
Onsdag: Lukket
Torsdag: 07.30 – 16.00
Fredag: 07.30 – 14.00

Åbningstider:
Mandag: 08.00 – 15.30
Tirsdag: 08.00 – 17.00
Onsdag: Lukket
Torsdag: 08.00 – 17.00
Fredag: 08.00 – 14.00

Kontakt:
Tlf.: 7555 2444
E-mail: egtved@dentist.dk

Faglig ansvarlig:
Jane Pagh

Vores team

Jane, tandlæge

Be, tandplejer

Tandlæge Egtved

Jeanette, klinikassistent

Tandlæge Egtved

Frozan, klinikassistent