Dentist.dk Tandlægeklinik

Tandlæge Hedensted

Dentist.dk | Din tandlæge i Hedensted

Bytorvet

På klinikken på Bytorvet i Hedensted har vi altid sat en ære i, at tilfredsstille patienternes behov. Både før, under og efter selve behandlingen.

Behandling tilpasset dig

Vores tandlæger og personale efteruddanner sig løbende i de mange specialer indenfor moderne tandpleje som f.eks. tandretning, tandimplantat, parodontose og tyggefunktion. Derfor kan vi altid tilbyde den behandling, der passer bedst til dig.

Vi yder dagligt vores yderste for, at leve op til den store tillid og trofasthed, der gennem årene har kendetegnet klinikkens patienter!

Se priser her

Vi er en del af Dentist.dk

Dentist.dk er en tandlægevirksomhed dannet af flere tandlægeklinikker. På en Dentist.dk klinik får du altid tandlægearbejde af højeste kvalitet til en fair pris og ekstra god kundeservice.

Vi ved altid, hvad der sker indenfor moderne tandbehandling. Vi er kritiske og ekstremt kvalitetsbevidste, når vi udvælger metoder og materialer.

Fordi vi er en del af en kæde, kan vi på klinikken koncentrere os om det vi virkelig brænder for, nemlig at sørge for tandsundheden hos vores patienter. Det kan vi, fordi vi har et bagland der tager sig af alt fra rekruttering til bogføring og alt det andet der hører med til at drive en virksomhed.

Dentist dk´s vision er: At præsentere og formidle de rigtige løsninger, der bedst muligt vil sikre det langsigtede mål for den enkelte patient. At bevare eller få etableret et velfungerede tandsæt samt et æstetisk tilfredsstillende smil, der primært er baseret på patientens egne naturlige tænder. Længst muligt. – Helst livet ud.

Dentist.dk i Hedensted
Bytorvet 5, 1. tv.
DK-8722 Hedensted

Åbningstider:
Mandag: 8.00 – 16.00
Tirsdag: 8.00 – 16.00
Onsdag: 8.00 – 13.30
Torsdag: 8.00 – 17.00
Fredag: 8.00 – 13.00

Kontakt:
Tlf.: 7589 9333
E-mail: hedensted@dentist.dk

Faglig ansvarlig
Nidal Murra

Vores team

Nidal, tandlæge

tandlæge felsted

Nicoline, tandplejer

Tandlæge Hedensted

Zenia, klinikassistent