Dentist.dk Tandlægeklinik

Tandlæge Ishøj

Dentist.dk | Din tandlæge i Ishøj

Den rigtige tandlæge til dig.

Hos os er du garanteret en erfaren og dygtig tandlæge. Vi foretager eftersyn, tandrensning, tandfyldninger og operationer.

Derudover forebygger vi tandsygdomme, diagnosticerer og behandler sygdomme i mundslimhinden og lidelser i tyggemuskler og kæbeled.

Studierabat – Pas på dine tænder hele livet

Vi giver 15% studierabat til alle studerende med gyldigt studiekort. Studierabatten gælder de behandlinger, hvor prisen ikke er fastlagt af sygesikringen – f.eks. store plastfyldninger, rodbehandlinger, operation af visdomstænder, tandblegning og små tandretninger med Invisalign. Hør mere her på klinikken og husk studiekort.

Behandlinger vi tilbyder på klinikken

Hos Tandlægerne Ishøj Bycenter tilbyder vi flere forskellige behandlinger.

Ligemeget hvilken behandling dine tænder har brug for, lover vi, at alle vores tandlæger er professionelle og altid tænker på vores patienters tryghed.

Vores store erfaring gør, at vi kan sikre dig den helt rette behandling og tandpleje af den bedste kvalitet og grundighed.

Ring til os på telefon 43 73 00 65, hvis du ønsker at bestille tid hos tandlægen.

Se priser her

Vi er en del af Dentist.dk

Dentist.dk er en tandlægevirksomhed dannet af flere tandlægeklinikker. På en Dentist.dk klinik får du altid tandlægearbejde af højeste kvalitet til en fair pris og ekstra god kundeservice.

Vi ved altid, hvad der sker indenfor moderne tandbehandling. Vi er kritiske og ekstremt kvalitetsbevidste, når vi udvælger metoder og materialer.

Fordi vi er en del af en kæde, kan vi på klinikken koncentrere os om det vi virkelig brænder for, nemlig at sørge for tandsundheden hos vores patienter. Det kan vi, fordi vi har et bagland der tager sig af alt fra rekruttering til bogføring og alt det andet der hører med til at drive en virksomhed.

Dentist dk´s vision er: At præsentere og formidle de rigtige løsninger, der bedst muligt vil sikre det langsigtede mål for den enkelte patient. At bevare eller få etableret et velfungerede tandsæt samt et æstetisk tilfredsstillende smil, der primært er baseret på patientens egne naturlige tænder. Længst muligt. – Helst livet ud.

Dentist.dk i Ishøj
Ishøj Store Torv 29
DK-​2635 Ishøj

Åbningstider:
Mandag: 8.00 – 16.00
Tirsdag: 8.00 – 17.00
Onsdag: 8.00 – 17.00
Torsdag: 8.00 – 17.00
Fredag: 8.00 – 14.00

Kontakt:
​​Tlf.: 4373 0065
E-mail: ishoej@dentist.dk

Vores team

Tandlæge Ishøj

Faraidon, tandlæge

Zahida, tandlæge

Tandlæge Ishøj

Dorte, tandplejer

Lene, klinikassistent

Tandlæge Ishøj

Ayse, klinikassistent

tandlæge felsted

Sascha, klinikassistent

tandlæge felsted

Mihriban, klinikassistent

Tandlæge Ishøj