Dentist.dk Tandlægeklinik

Tandlæge Tønder

Dentist.dk | Din tandlæge i Tønder

Vi er rigtig gode til implantater
Klinikken i Tønder er klinik for alle former for tandlægebehandling. Det er også Dentist.dk’s “Implantat Kompetence Center”. Klinikken har rødder tilbage til Tønders første tandklinik, etableret i 1910, og ligger centralt ved gågadens start.

Med dygtige medarbejdere
På klinikken er der to 2 tandlæger, 1 tandplejer og 3 klinikassistenter . Tandlæger og øvrige personale deltager ofte på faglige kurser og i konferencer. Ekspertisen er derfor altid fuldt opdateret. Teknologisk og elektronisk er klinikken også med helt med helt fremme.

Her får du alle typer tandbehandling
Hos Dentist.dk i Tønder tilbyder vi alle typer tandbehandling – fra kosmetisk tandpleje til større restaureringer og “nye tandsæt” med tandimplantater. Netop kunstige, fastsiddende tænder er et af klinikkens fokusområder.

Implantat Kompetence Center – hvad er det?
Dentist.dk tandlægen og medejer af Dentist.dk, Mikkel Ro Larsen, har gennem mange år haft en særlig interesse i tandimplantatbehandling og har dygtiggjort sig hele løbende. Han underviser desuden andre tandlæger i implantater. Mikkel Ro Larsen tager sig af behandlingerne. Han og Dentist.dk samarbejder desuden med praktisk taget alle landets førende implantattandlæger, i forhold til materialer, behandlinger og deling af erfaringer generelt.

Se priser her

Vi er en del af Dentist.dk

Dentist.dk er en tandlægevirksomhed dannet af flere tandlægeklinikker. På en Dentist.dk klinik får du altid tandlægearbejde af højeste kvalitet til en fair pris og ekstra god kundeservice.

Vi ved altid, hvad der sker indenfor moderne tandbehandling. Vi er kritiske og ekstremt kvalitetsbevidste, når vi udvælger metoder og materialer.

Fordi vi er en del af en kæde, kan vi på klinikken koncentrere os om det vi virkelig brænder for, nemlig at sørge for tandsundheden hos vores patienter. Det kan vi, fordi vi har et bagland der tager sig af alt fra rekruttering til bogføring og alt det andet der hører med til at drive en virksomhed.

Dentist dk´s vision er: At præsentere og formidle de rigtige løsninger, der bedst muligt vil sikre det langsigtede mål for den enkelte patient. At bevare eller få etableret et velfungerede tandsæt samt et æstetisk tilfredsstillende smil, der primært er baseret på patientens egne naturlige tænder. Længst muligt. – Helst livet ud. 

Dentist.dk i Tønder Kogade
Tandlægerne i Kogade
Kogade 4
6270 Tønder

Åbningstider:
Mandag: 8.00 – 16.00
Tirsdag: 8.00 – 15.00
Onsdag: 8.00 – 15.30
Torsdag: 8.00 – 17.00
Fredag: 8.00 – 15.00

Kontakt
Tlf.: 7472 1022
E-mail: toender@dentist.dk

Faglig ansvarlig
Mikkel Ro Larsen

Vores team

Tandlæge Tønder

Mikkel, tandlæge

Maya, tandlæge

Malou, tandplejer

Louise, klinikassistent

Eva, flexjobber

Monika, receptionist