Dentist.dk Tandlægeklinik

Tandlæge Stoholm

Dentist.dk | Din tandlæge Stoholm

Tandlægehuset i Stoholm kan tilbyde alle former for behandling indenfor tandpleje. For at det bliver en positiv oplevelse at besøge sin tandlæge, har vi sørget for at skabe en god stemning i rare og hyggelige omgivelser på klinikken. Vi vil gerne have, at du som patient skal føle dig velkommen, og at du føler dig tryg under behandlingen. Vi ønsker altid at give dig omhyggelig information og rådgivning om alle behandlinger.

STOLTHED I PROFESSIONEL ADFÆRD
For os betyder det alt at kunne tilsikre vores patienter – børn og voksne, at vores professionelle adfærd i alle henseender bunder i ønsket om at placere overliggeren højst muligt – hver dag. Det er netop en stolthed over at kunne agere og kommunikere ud fra princippet om, at man opnår tryghed i den bedste tandpleje hos os. Vi er meget bevidst om at patientens umiddelbare behov er vores lov. Det handler ikke mindst om ordentlighed.

GOD OG KORREKT KOMMUNIKATION
Det betyder alt for os at se patienten i øjnene og være sikre på, at vores kommunikation er den bedste, men også, at den er korrekt forstået af patienten, så vi undgår misforståelser. Kommunikation er en hjørnesten for i opfattelsen af os som professionelle mennesker, der har fokus på den individuelt baserede dialog.

SERVICE, SERVICE, SERVICE
Service er en livsstil, en indstilling og en rigtig god mavefornemmelse. Det oplever vi i hverdagen fra vores patienter. Men service er også en helt basal fornemmelse for, hvad det enkelte menneske, der bruger vores klinik, kan forvente at møde og opleve. Det handler om at blive budt velkommen med et smil og at vi viser, at vi har tid og ”ser” patienten. Det handler om at vi skal huske, at vi skal give patienterne mere end de forventer, fordi det giver både dem og os den bedste dag.

Se priser her

Vi er en del af Dentist.dk

Dentist.dk er en tandlægevirksomhed dannet af flere tandlægeklinikker. På en Dentist.dk klinik får du altid tandlægearbejde af højeste kvalitet til en fair pris og ekstra god kundeservice.

Vi ved altid, hvad der sker indenfor moderne tandbehandling. Vi er kritiske og ekstremt kvalitetsbevidste, når vi udvælger metoder og materialer.

Fordi vi er en del af en kæde, kan vi på klinikken koncentrere os om det vi virkelig brænder for, nemlig at sørge for tandsundheden hos vores patienter. Det kan vi, fordi vi har et bagland der tager sig af alt fra rekruttering til bogføring og alt det andet der hører med til at drive en virksomhed.

Dentist dk´s vision er: At præsentere og formidle de rigtige løsninger, der bedst muligt vil sikre det langsigtede mål for den enkelte patient. At bevare eller få etableret et velfungerede tandsæt samt et æstetisk tilfredsstillende smil, der primært er baseret på patientens egne naturlige tænder. Længst muligt. – Helst livet ud.

Dentist.dk i Stoholm
Johan Bittmanns Vej 2D
7850 Stoholm

Åbningstider:
Mandag: 8.00 – 18.00
Tirsdag: 8.00 – 17.00
Onsdag: 8.00 – 16.00
Torsdag: 8.00 – 16.00
Fredag: 8.00 – 15.00

Telefontider:
Mandag: 8.00 – 15.00
Tirsdag: 8.00 – 15.00
Onsdag: 8.00 – 15.00
Torsdag: 8.00 – 15.00
Fredag: 8.00 – 15.00

Kontakt:
Tlf.: 9754 1515
E-mail: stoholm@dentist.dk

Vores team

Tandlæge Stoholm

Trine, tandlæge

Tandlæge Stoholm

Kjeld, tandlæge

Tandlæge Stoholm

Anne, tandlæge

Mathilde, tandlæge

Tandlæge Stoholm

Rikke, klinikassistent

Maria, klinikassistent

Britta, receptionist

Sanne, receptionist

Tandlæge Stoholm