Dentist.dk Tandlægeklinik

Tandlæge Otterup

Dentist.dk | Din tandlæge i Otterup

Dentist.dk Otterup er en moderne klinik, beliggende 20 min fra centrum af Odense. Klinikkens personale består af en tandlæge, en tandplejer, to klinikassistenter og en receptionist. Derudover er klinikken handicapvenlig, således at det er nemt at komme til og fra, hvis man er dårligt gående eller i kørestol. Derudover tilbydes der også fri parkering foran hoveddøren.

Det, at vi har en tandlæge i huset, betyder at opgaverne på klinikken er uddelegeret, således at det tjener vores patienter bedst muligt, og at der ikke er for lang ventetid. Vi oplever at have en stor patienttilgang, og for at vi bedst kan imødekomme denne efterspørgsel, er det primært vores tandplejer, du møder, når du kommer til undersøgelse, og vores tandlæge der foretager behandlinger.

På klinikken kan du regelmæssigt møde Mikkel Ro Larsen, der er klinik ejer/tandlæge med bred erfaring inden for en lang række forskellige behandlinger, som f.eks. implantatindsættelse, bidhævning, tandregulering eller andre komplicerede behandlinger.

Det har betydning for dig som patient, at vi her i huset tilbyder alle former for behandling, og derfor ikke er nødt til at blive henvist til anden klinik for behandling, men kan blive i samme trygge rammer.

Demens venlig!

På klinikken har personalet haft kursus i demens patienter, og de kan dermed håndtere enhver situation med ro og overblik, således at patienterne føler sig i trygge hænder og kan slappe mest muligt af.

Tandlægeskræk!

Vores team her i Otterup er vant til at håndtere patienter med tandlægeskræk. Det vigtigste er, at du fortæller os om din tandlægeskræk. Fortæl os gerne hvordan du oplever det, hvordan det er opstået og være åben overfor hvordan vi kan gøre oplevelsen mere behagelig for dig. På den måde kan vores behandlere sætte den nødvendige tid af, og sørge for at du får en tryg og god oplevelse. Behandlingen og forebyggelsen af angst for tandbehandling bygger på et fortroligt samspil mellem patient og behandler.

Hvis du er interesseret i at vide, hvad du kan gøre dig af forberedelser på hvordan du kan forebygge din angst, kan du læse her: tandlaegeforeningen.dk

Tandlæge

Keshia er vores tandlæge. Hun er uddannet i 2013 fra Københavns Universitet.

”Jeg arbejder ud fra tesen, at en god behandling opnås ved kombination af et højt fagligt niveau og en empatisk tilgang til mine patienter. Det er vigtigt med en afslappet og rolig stemning på min klinik, som ofte bevirker patienterne også kan slappe mere af.”

Tandplejer

Benedikte er vores Tandplejer, hun er uddannet i 2020 fra Aarhus Universitet, og bidrager derfor med ny viden.

”Jeg sætter patienten i centrum og har stort fokus på at det er en rar og behagelig oplevelse at komme til tandeftersyn. Jeg oplever mange har angst, da det har føltes som et overgreb at få tjekket sine tænder, og man ikke føler sig inkluderet i hvad der finder sted i ens mund. Hos mig vil du derfor opleve at vi sammen i fællesskab træffer beslutningerne om dit tandsæt og hvilke behandlinger der skal til, så du har været med hele vejen.”

Afbud!

Afbud meldes i god tid, seneste 24 t før den aftalte tid – på klinikkens telefon.

Se priser her

Vi er en del af Dentist.dk

Dentist.dk er en tandlægevirksomhed dannet af flere tandlægeklinikker. På en Dentist.dk klinik får du altid tandlægearbejde af højeste kvalitet til en fair pris og ekstra god kundeservice.

Vi ved altid, hvad der sker indenfor moderne tandbehandling. Vi er kritiske og ekstremt kvalitetsbevidste, når vi udvælger metoder og materialer.

Fordi vi er en del af en kæde, kan vi på klinikken koncentrere os om det vi virkelig brænder for, nemlig at sørge for tandsundheden hos vores patienter. Det kan vi, fordi vi har et bagland der tager sig af alt fra rekruttering til bogføring og alt det andet der hører med til at drive en virksomhed.

Dentist dk´s vision er: At præsentere og formidle de rigtige løsninger, der bedst muligt vil sikre det langsigtede mål for den enkelte patient. At bevare eller få etableret et velfungerede tandsæt samt et æstetisk tilfredsstillende smil, der primært er baseret på patientens egne naturlige tænder. Længst muligt. – Helst livet ud.

Dentist.dk i Otterup
Banepladsen 5
DK-5450 Otterup

Åbningstider:
Mandag: 7.30 – 16.00
Tirsdag: 7.30 – 16.00
Onsdag: 7.30 – 13.30
Torsdag: 7.30 – 17.00
Fredag: 7.30 – 14.00

Tlf. tider:
Mandag: 8.00 – 15.30
Tirsdag: 8.00 – 16.00
Onsdag: 8.00 – 13.00
Torsdag: 8.00 – 16.00
Fredag: 8.00 – 12.00

Kontakt:
Tlf.: 6482 1055
E-mail: otterup@dentist.dk

Faglig ansvarlig:
Keshia Jakobsen

Vores team

Tandlæge Otterup

Keshia, tandlæge

Tandlæge Otterup

Henrik, tandlæge

Tandlæge Otterup

Mikkel, tandlæge

Julie, klinikassistent

Marta, klinikassistent