Dentist.dk Tandlægeklinik

Tandlæge Herning

Dentist.dk | Din tandlæge i Herning

Ny adresse og elevator

Fra 7. august 2024 har vi endelig fået mere plads. Vi har overtaget tandlæge Sten Schultz’s klinik og flytter sammen ind på hans klinik i Nygade 8 på 1. sal.

Her har vi elevator, så du nemt kan komme op til os, hvis du er gangbesværet, og der er ovenikøbet gode parkeringsforhold lige udenfor døren

 Samtidig udvider vi medarbejderstaben til at inkludere alle i Stens klinik – vi kommer derfor til fremover at være 3 tandlæger, 2 tandplejere og 6 klinikassistenter.

Du vil altså møde de samme ansigter som du plejer, plus nogle flere, og du vil selvfølgelig komme ind til den behandler du plejer.

 Sten deler samme værdier, holdning og evner til godt håndværk som vi gør, og derfor har det været et naturligt skridt for os at flytte sammen og få mere plads til at udfolde os på.

 Hvad betyder det for dig som patient?

Det eneste det betyder for dig som patient, er at du fra 7. august skal finde os på Nygade 8, 1. sal. Indtil da, fortsætter vi som vi plejer på Sjællandsgade 33. Vi holder dog ferielukket i uge 29, 30 og 31.

 Vi glæder os til at byde Jer velkommen på den nye adresse.

Se priserne på tandbehandlinger.

Vi er en del af Dentist.dk

Dentist.dk er en tandlægevirksomhed dannet af flere tandlægeklinikker. På en Dentist.dk klinik får du altid tandlægearbejde af højeste kvalitet til en fair pris og ekstra god kundeservice.

Vi ved altid, hvad der sker indenfor moderne tandbehandling. Vi er kritiske og ekstremt kvalitetsbevidste, når vi udvælger metoder og materialer.

Fordi vi er en del af en kæde, kan vi på klinikken koncentrere os om det vi virkelig brænder for, nemlig at sørge for tandsundheden hos vores patienter. Det kan vi, fordi vi har et bagland der tager sig af alt fra rekruttering til bogføring og alt det andet der hører med til at drive en virksomhed.

Dentist dk´s vision er: At præsentere og formidle de rigtige løsninger, der bedst muligt vil sikre det langsigtede mål for den enkelte patient. At bevare eller få etableret et velfungerede tandsæt samt et æstetisk tilfredsstillende smil, der primært er baseret på patientens egne naturlige tænder. Længst muligt. – Helst livet ud.

Dentist.dk Herning
Nygade 8, 1.
DK-7400 Herning

Telefontider:
Mandag: 7.30 – 16.00
Tirsdag: 7.30 – 16.00
Onsdag: 7.30 – 16.00
Torsdag: 7.30 – 16.00
Fredag: 7.30 – 14.45

Åbningstider:
Mandag: 7.30 – 17.00
Tirsdag: 7.30 – 16.30
Onsdag: 7.30 – 16.30
Torsdag: 7.30 – 16.00
Fredag: 7.30 – 15.00

Kontakt:
Tlf.: 9712 3710
E-mail: herning@dentist.dk

Faglig ansvarlig
Evaldas Rutkauskas

Vores team

Tandlæge Herning

Evaldas, tandlæge

Sten, tandlæge

Morten, tandlæge

Mihaela, tandplejer

tandlæge felsted

Karin, tandplejer

Anette, klinikassistent

Tandlæge Herning

Liv, klinikassistent

Anita, klinikassistent

Helle, receptionist

Trine, klinikassistent

tandlæge felsted

Sanne, klinikassistent