Dentist.dk Tandlægeklinik

Tandlæge Herning

Dentist.dk | Din tandlæge i Herning

Klinikken ligger godt placeret centralt i Herning. 12 minutters gang fra stationen og nem adgang til Sjællandsgade i bil og på cykel.

Hos Dentist.dk Herning er det vigtigt for os at du føler dig tilpas og i sikre hænder. Du skal have tillid til din tandlæge og vi vil gøre vores bedste for at du føler dig tryg.

Lider du af Tandlægeskræk?

Hvis du lider af tandlægeskræk kan det være svært at komme afsted én gang om året, for at få kigget tandsættet igennem. Men det er også helt naturligt at nogle kan være bange for at gå til tandlægen. Vi har derfor skrevet om frygten og hvorfor du kan være tryg ved netop os:

Læs om tandlægeskræk her!

Vi er et velfungerende team bestående af 1 tandlæge, 2 tandplejere og 3 klinikassistenter. Vores hyggelige klinik har ligget her på adressen siden 1961 og vi har familier som trygt har gået her i generationer, det er vi stolte af.

Er du nervøs for tandbehandling, tager vi os særlig god tid til dig. Vi møder dig med et smil, både i telefonen og på klinikken. Vi lægger stor vægt på, at du føler dig velinformeret og tryg før, under og efter behandlingen.

Vi forstår dig
Her på klinikken taler vi tilsammen 7 sprog. Men er også rigtig gode til at lytte til vores patienter. Alt sammen vigtige elementer, så du forhåbentlig besøger klinikken igen.

Hos Dentist.dk i Herning er alle velkomne.

Se priserne på tandbehandlinger.

Vi er en del af Dentist.dk

Dentist.dk er en tandlægevirksomhed dannet af flere tandlægeklinikker. På en Dentist.dk klinik får du altid tandlægearbejde af højeste kvalitet til en fair pris og ekstra god kundeservice.

Vi ved altid, hvad der sker indenfor moderne tandbehandling. Vi er kritiske og ekstremt kvalitetsbevidste, når vi udvælger metoder og materialer.

Fordi vi er en del af en kæde, kan vi på klinikken koncentrere os om det vi virkelig brænder for, nemlig at sørge for tandsundheden hos vores patienter. Det kan vi, fordi vi har et bagland der tager sig af alt fra rekruttering til bogføring og alt det andet der hører med til at drive en virksomhed.

Dentist dk´s vision er: At præsentere og formidle de rigtige løsninger, der bedst muligt vil sikre det langsigtede mål for den enkelte patient. At bevare eller få etableret et velfungerede tandsæt samt et æstetisk tilfredsstillende smil, der primært er baseret på patientens egne naturlige tænder. Længst muligt. – Helst livet ud.

Dentist.dk Byens Tandlægecenter Herning
Sjællandsgade 33
DK-7400 Herning

Telefontider:
Mandag: 7.45 – 16.30
Tirsdag: 7.45 – 16.00
Onsdag: 7.45 – 16.15
Torsdag: 7.45 – 16.00
Fredag: 7.45 – 14.45

Åbningstider:
Mandag: 7.30 – 17.00
Tirsdag: 7.30 – 16.30
Onsdag: 7.30 – 16.30
Torsdag: 7.30 – 16.00
Fredag: 7.30 – 15.00

Kontakt:
Tlf.: 9712 3710
E-mail: herning@dentist.dk

Faglig ansvarlig
Evaldas Rutkauskas

Vores team

Tandlæge Herning

Evaldas, tandlæge

Mihaela, tandplejer

Anette, klinikassistent

Tandlæge Herning

Liv, klinikassistent

Anita, klinikassistent

Tandlæge Haslev