Dentist.dk Tandlægeklinik

Tandlæge Holstebro

Dentist.dk | Din tandlæge i Holstebro

Dentist.dk Bøvlingbjerg er fremover en del af Dentist.dk Holstebro

Dentist.dk – Tandlægerne i Holstebro kan tilbyde alle former for behandling inden for tandpleje. For at det bliver en positiv oplevelse at besøge sin tandlæge, har vi sørget for at skabe en god stemning i rare og hyggelige omgivelser på klinikken. Vi vil gerne have, at du som patient skal føle dig velkommen, og at du føler dig tryg under behandlingen. Vi ønsker altid at give dig omhyggelig information og rådgivning om alle behandlinger.

BRED GEOGRAFISK SØGNING PÅ HOLSTEBRO TANDKLINIK
Vi har rigtig mange tilfredse og loyale kunder fra Holstebro kommune og omegnsbyer, og det er vores mål for de kommende år, at vi skal have endnu flere, som vil tænke om Dentist.dk Holstebro som en professionelt drevet klinik med fokus på kvalitet og tryghed i den bedste tandpleje. Det vil vi bl.a. gøre ved at synliggøre vores kompetencer og hvorfor Dentist.dk Holstebro er det fortrukne valg for flere og flere borgere. Det handler også om værdier.

STOLTHED I PROFESSIONEL ADFÆRD
For os betyder det alt at kunne tilsikre vores patienter, at vores professionelle adfærd i alle henseender bunder i ønsket om at placere overliggeren højst muligt – hver dag. Det er netop en stolthed over at kunne agere og kommunikere ud fra princippet om, at man opnår tryghed i den bedste tandpleje hos os. Vi er meget bevidst om at patientens umiddelbare behov er vores lov. Det handler ikke mindst om ordentlighed.

GOD OG KORREKT KOMMUNIKATION
Det betyder alt for os at se patienten i øjnene og være sikre på, at vores kommunikation er den bedste, men også, at den er korrekt forstået af patienten, så vi undgår misforståelser. Kommunikation er en hjørnesten for i opfattelsen af os som professionelle mennesker, der har fokus på den individuelt baserede dialog.

En god tandlægebehandling handler om gensidig tillid. Derfor tager behandlingen den tid der skal til, for at du føler dig tryg.

Er du angst for at gå til tandlæge, så fortæl os om det. På den måde kan vi tage hånd om tandlægeskrækken og lave nøjagtige aftaler om behandling og behandlingstempo. På den måde tror vi på at du på sigt vil kunne komme af med angsten.

SERVICE, SERVICE, SERVICE
Service er en livsstil, en indstilling og en rigtig god mavefornemmelse. Det oplever vi i hverdagen, bl.a. fra vores nye patienter i Ulfborg og Vemb. Men service er også en helt basal fornemmelse for, hvad det enkelte menneske, der bruger vores klinik, kan forvente at møde og opleve. Det handler om at blive budt en god kop kaffe med et smil og at vi viser, at vi har tid og ”ser” patienten. Det handler om at vi skal huske, at vi skal give patienterne mere end de forventer, fordi det giver både dem og os den bedste dag.

Se priser her.

Link til vores tilsynsrapport.

Vi er en del af Dentist.dk

Dentist.dk er en tandlægevirksomhed dannet af flere tandlægeklinikker. På en Dentist.dk klinik får du altid tandlægearbejde af højeste kvalitet til en fair pris og ekstra god kundeservice.

Vi ved altid, hvad der sker indenfor moderne tandbehandling. Vi er kritiske og ekstremt kvalitetsbevidste, når vi udvælger metoder og materialer.

Fordi vi, som din tandlæge i Holstebro, er en del af en kæde, kan vi på klinikken koncentrere os om det vi virkelig brænder for, nemlig at sørge for tandsundheden hos vores patienter. Det kan vi, fordi vi har et bagland der tager sig af alt fra rekruttering til bogføring og alt det andet der hører med til at drive en virksomhed.

Dentist dk´s vision er: At præsentere og formidle de rigtige løsninger, der bedst muligt vil sikre det langsigtede mål for den enkelte patient. At bevare eller få etableret et velfungerede tandsæt samt et æstetisk tilfredsstillende smil, der primært er baseret på patientens egne naturlige tænder. Længst muligt. – Helst livet ud.

Dentist.dk i Holstebro
Den Røde Plads 29
DK-7500 Holstebro

Åbningstider:
Mandag: 7.00 – 16.00
Tirsdag: 8.00 – 16.00
Onsdag: 8.00 – 16.00
Torsdag: 8.00 – 15.00
Fredag: 8.00 – 13.30

Tlf. tider:
Mandag: 7.00 – 15.30
Tirsdag: 8.00 – 15.30
Onsdag: 8.00 – 15.30
Torsdag: 8.00 – 15.00
Fredag: 8.00 – 13.00

Kontakt:
Tlf.:9742 0039
E-mail: holstebro@dentist.dk

Faglig ansvarlig:
Charlotte Bugge

Vores team

Charlotte, tandlæge

Silviu, tandlæge

Janni, tandplejer

Lærke, tandplejer

Anette, klinikassistent/receptionist

Bethina, klinikassistent

Bettina, klinikassistent

Madalina, klinikassistent