Dentist.dk Tandlægeklinik

Tandlæge Haslev

Dentist.dk | Din tandlæge i Haslev

Gamle By 3

På klinikken Gamle By 3 i Haslev sætter vi en ære i, at tilfredsstille patienternes behov. Både før, under og efter selve behandlingen.

Behandlingen er altid tilpasset dig

Vores tandlæger og personale efteruddanner sig løbende i de mange specialer indenfor moderne tandpleje som f.eks. tandimplantat, tandretning, parodontose og tyggefunktion. Vi kan derfor altid tilbyde den behandling, der passer bedst til dig.

Dagligt yder vi vores yderste for, at leve op til den store tillid og trofasthed, der gennem alle årene har kendetegnet klinikkens patienter!

Se priser her

Vi er en del af Dentist.dk

Dentist.dk er en tandlægevirksomhed dannet af flere tandlægeklinikker. På en Dentist.dk klinik får du altid tandlægearbejde af højeste kvalitet til en fair pris og ekstra god kundeservice.

Vi ved altid, hvad der sker indenfor moderne tandbehandling. Vi er kritiske og ekstremt kvalitetsbevidste, når vi udvælger metoder og materialer.

Fordi vi er en del af en kæde, kan vi på klinikken koncentrere os om det vi virkelig brænder for, nemlig at sørge for tandsundheden hos vores patienter. Det kan vi, fordi vi har et bagland der tager sig af alt fra rekruttering til bogføring og alt det andet der hører med til at drive en virksomhed.

Dentist dk´s vision er: At præsentere og formidle de rigtige løsninger, der bedst muligt vil sikre det langsigtede mål for den enkelte patient. At bevare eller få etableret et velfungerede tandsæt samt et æstetisk tilfredsstillende smil, der primært er baseret på patientens egne naturlige tænder. Længst muligt. – Helst livet ud.

Dentist.dk Tandlægerne i Haslev
Gamle By 3
DK-4690 Haslev

Åbningstider:
Mandag: 08.00 – 12.00
Tirsdag: 08.00 – 15.00
Onsdag: 08.00 – 13.00
Torsdag: 08.00 – 15.00 
Fredag: Lukket

Kontakt:
Tlf.: 5631 2201
E-mail: haslev@dentist.dk

Faglig ansvarlig:
Linette Lorentsen

Vores team

Tandlæge Haslev

Linette, tandlæge

Tandlæge Haslev

Julie, tandplejer

tandlæge felsted

Heidi, receptionist

Tandlæge Haslev